Árti Vivien

 

Profilkép

 

"1996-ban születtem Vácon. 2006-ban kezdtem lovagolni Inárcson. Sáli Gábor volt az első edzőm, egy Shannon nevű, fakó connemara kancán kezdtem lovagolni, akivel szerepeltem GYEPOSZ versenyeken is.

2007-től az Equina Lovasfarmon lovagoltam, 2009-ben kezdtem el ugrani tanulni. Ekkor szerettem meg annyira az ugrósportot, hogy elhatároztam: a későbbiekben ebben a szakágban szeretnék versenyezni. Az itteni lovak közül egy Hercegnő nevű fiatal kanca nőtt nagyon a szívemhez.

2011 márciusban kerültem Czirják Tanyára egy ló révén, akinek a gazdája megkért, hogy lovagoljam. Később a tanya többi lován is lovagolni kezdtem. 2012-ben a Póni Klub BASF Talnetum kupáján díjlovaglásban harmadik helyezést értem el Rasmussal, illetve díjugratásban Kincsővel versenyeztem.

2013 márciusában sikeres rajtengedély-vizsgát tettem, azóta versenyzem díjugratásban. "

Vivien rutinos, talpraesett lovas, aki lány létére rendkívül határozott lovaglási stílussal bír. Nem csak a rutinos lovakkal boldogul, hanem részt vesz a fiatal lovak belovaglásában, alapkiképzésében is. Rendszeresen segédkezik a többiek lovasedzései során, a lovastáborban, és a tanya minden egyéb tevékenységében.

 

Vivi1
szamu1
Vivi3
     

 

 

 

 

 

Főoldal