Kiscsikók születtek!

 

 

Razzia és Remedios

Július 2-án hajnalban és 6-án éjjel megszülettek a várva várt kiscsikók. Nem tudjuk, hogy a nagy hőség, avagy az induló lovastábor zsivaja késztette őket arra, hogy a "kiírt" dátumnál mintegy 3 héttel korábban bújjanak elő, de mindenki számára kellemes meglepetést jelentett a két kancacsikó érkezése.

 

Remedios (Rasmus x Penelope)
Remedios2
Remedios
Remedios

Remedios igazi "apja lánya". Küllemben és jellemben egyaránt Rasmusra emlékeztet. Hihetetlenül nyugodt és kedves csikó, bizalmas az emberekkel, higgadt, megfontolt, nemes és együttműködő. Az átlagosnál jóval izmosabb, erőteljes szügye, nemes feje és nagyon jó tarkóillesztése van.

 

 

Razzia (Rasmus x Szamóca)
Razzia2
Razzia3
Razzia

Razzia személyében egy igazi kis terrorista érkezett a Czirják Tanyára. Már első nap kitűnt felfedező hajlamával, kíváncsiságával és rendkívül fejlett kommunikációs késztetésével. Azóta is minden mozgó tárgynak vékony hangon köszön, legyen az másik ló, kutya, ember vagy autó. Mindent megvizsgál, megkóstol, felemel. Önbizalma óriási, önkritikája nulla: a nála jóval nagyobb, felnőtt lovakat is domináns viselkedésformával fogadja. Ha valami nem tetszik neki, "gyorsan eljár a lába".

Főoldal